Data nașterii ne spune foarte multe despre viața noastră. Nu este o noutate. Se pare că pe lângă horoscopul cu care ne-am obișnuit, există și unul indian. Amerindienii credeau, că fiecare om are un animal predestinat.Puteți identifica acest animal după data nașterii.

În continuare veți afla care sunt cele 12 animale ale horoscopului indian și cum influențează personalitatea unui om.

Vidră (20.01-18.02)

Oamenii care sunt protejați de vidră sunt persoana cu un caracter puternic. Talentul lor se combină cu ambiția și sunt niște angajați sârguincioși. Pe plan profesional o duc foarte bine.

Ziua lor norocoasă este marți, iar numărul care le aduce noroc este 19. Culoarea fericită este mov, de aceea este important sa o aveți în șifonier.

Lup (19.02-20.03)

Acești nativi sunt în general introvertiți dar in multe cazuri sunt familiști convinși. Pur și simplu, au nevoie de un spațiu personal pentru reflecție. Sunt onești și plini de compasiune. Tind spre succes, dar nu recurg la trucuri și înșelăciune. Nu tolerează aroganța și minciuna.

Ziua lor norocoasă este Joi, iar cifra fericită este 3. Culoarea roșie este predominantă în viața lor.

Șoim (21.03-19.04)

Trăsăturile caracteristice acestor persoane sunt insistența, voința și agerimea care îi fascinează pe toți. Sunt foarte harnici și energici. Reușesc să facă concomitent mai multe lucruri, pe care le duc la bun sfârșit. Îi urăsc pe oamenii lenți și leneși.

Numărul lor norocos este de 21, iar ziua lor este vineri. Culoarea neagră le aduce noroc.

Castor (20.04-20.05)

Acești nativi sunt plini de empatie. Le plac foarte mult întâlnirile în familie. Știu să compătimească și să-i ajute pe alții fără a aștepta ceva în schimb. Urăsc oamenii aroganți și pe cei indiferenți, deoarece apreciază comunicarea reală. Majoritatea sunt extrovertiți.

Ziua lor norocoasă este luni, iar numărul norocos este 18. Culoarea lor este gri.

Cerb (21.05-20.06)

Caracteristicile principale: stare de bine, energie, compasiune. Le place să riște. Sunt oameni plini de respect. Au, de obicei, succese mari în carieră, deoarece sunt obișnuiți să acționeze rapid. Uneori pot fi impulsivi. Evită persoanele invidioase și disprețuitoare și arogante.

Marți este ziua lor fericită iar multe momente bune sunt legate de numărul 11. Albul – este culoarea care le poartă noroc.

Ciocănitoare (21.06-21.07)

Acești nativi sunt foarte atenți și au o intuiție bună. Au aptitudini analitice excelente și sunt niște psihologi buni. Sunt foarte insistenți și încăpățânați, fapt care uneori le poate cauza probleme. Le place să se afle în centrul atenției, dar nu lasă pe nimeni să le invadeze lumea lor interioară. Urăsc minciuna și lipsa de respect față de propria persoană.

Ziua lor norocoasă este duminică. Numărul 29 le aduce noroc. Merită să acordați atenție culorii bordo și tuturor nuanțelor de roșu.

Somon (22.07-21.08)

Oamenii născuți în această perioadă au o eleganță aparte. Sunt creativi și au o memorie foarte bună. Au succes în afaceri, deoarece găsesc cu ușurință limbaj comun cu alți oameni și sunt capabili să le influențeze gândurile. Nu le place ordinea și detaliile nesemnificative.

Ziua lor este vineri, iar numărul 6 le aduce noroc. Pentru a atrage fericirea trebuie să optați pentru culoarea turcoaz.

Urs (22.08-21.09)

Printre virtuțile acestor nativi putem enumera pofta de viață și energia pozitivă. Sunt pasionali, dar pot fi cruzi și foarte mândri. Pot munci din greu, dar pot fi și foarte leneși.

Luni este ziua lor norocoasă, iar numărul care le aduce noroc este 23. Culoarea oranj este cea care le poartă noroc.

Corb (22.09-22.10)

Sunt corecți și-i pot înțelege pe alții perfect. Pot fi destul de generoși, dar nu risipitori. Se străduiesc să câștige mai mult și să aducă totul acasă.

Ziua lor cea mai bună este sâmbăta. Numărul norocului este 15. Culoarea cea mai potrivită este cea albastră și toate nuanțele sale.

Șarpe (23.10-22.11)

Pasiunea în viață este cel mai important lucru. Fiecare pas pe care îl fac este foarte bine gândit, deși s-ar putea crea impresia că acționează prea repede. Au o minte deschisă și se pot adapta ușor la circumstanțe noi. Îi detestă pe lingușitori și pe cei nepoliticoși.

Ziua lor este miercuri, iar numărul care le aduce noroc este 9. Culoarea cea mai potrivită este verde.

Bufniță (23.11-21.12)

Bufnițele sunt foarte misterioase și fermecătoare. Acești nativi sunt ambițioși și puternici. Analizează întotdeauna foarte mult înainte de a lua o decizie importantă. Sunt destul de lenți. Urăsc bârfa și nu se implică niciodată în intrigi. Sunt foarte gospodăroși și economi.

Culoarea lor norocoasă este maro. Ziua de bun augur este vineri, iar numărul lor este 17.

Gâscă (22.12-19.01)

Gâsca este gânditoare, plină de empatie. Sunt niște familiști foarte buni. Oameni inteligenți, prietenoși, dar își deschid foarte rar sufletul, iar cei mai buni prieteni ai lor sunt în general membrii familiei.

Ziua lor fericită este duminică. Numărul lor norocos este 12, culoarea cea mai potrivită este galben.